Események

Nyilvános eseményeinkkel szeretnénk közelebbről megismertetni a szervezetünket és munkásságunkat másokkal, illetve teret nyújtani a résztvevőknek a tapasztalatmegosztásra, közös problémáink és a nemi egyenlőtlenségek rendszerszintű kritikai értelmezésére, és a közös cselekvés lehetséges útjainak megismerésére és kipróbálására.

2018 óta évente megrendezzük “Nem virágot akarunk!” nőnapi minifesztünket, ahol az aktuális kampányunkhoz kapcsolódó szakmai kerekasztalbeszélgetés mellett különböző női alkotók, tetoválók és zenészek is részt vesznek. A tombolán, aminek a bevétele a működésünket segíti, szintén női alkotók által és szövetséges szervezetek felajánlott nyereményeket lehet nyerni.

2019 óta szervezünk olvasóköröket és filmklubokat, beszélgetéseket. Tartunk foglalkozásokat (workshopokat) helyi közösségi eseményeken, fesztiválokon és msá nyilvános eseményeken különböző korosztályoknak.

2022-ben rendeztük meg első, több napos nyári műhelyünket Negyedik műszak címmel a Meteor Erdei Telepen, ami remek lehetőség a mozgalom megismerésére az érdeklődőknak. A táborból, a nőnapi eseményünkhöz hasonlóan, szeretnénk hagyományt csinálni.